Kvalitet og pålitelighet til gode priser

Maskiner og utstyr til bedrifter i ulike sektorer

Be om pristilbud

Vi har utstyret du trenger

Maskiner og utstyr med kvaliteten du fortjener

Aurr Maskinforretning er stolte av å tilby et bredt utvalg av maskiner og utstyr som hjelper din bedrift med å oppnå maksimal effektivitet på ditt prosjekt.

Hva leter du etter?

Ikon - Kjøretøy

Maskiner

Vi tilbyr et bredt utvalg av maskiner, inkludert de nyeste modellene fra Dynapac. Våre maskiner er designet for effektivitet, holdbarhet og pålitelighet, og hjelper din bedrift med å optimere framdriften på små og store prosjekter.

Ikon - Skiftenøkkel

Utstyr

Vårt utvalg av utstyr inkluderer alt fra standard verktøy til spesialisert utstyr, designet for å møte de unike behovene i din bedrift. Vi jobber tett med pålitelige produsenter for å sikre at vårt utvalg alltid er av høyeste kvalitet.

Ikon - Motor

Motorer

Vi tilbyr et utvalg av høytytende motorer, perfekt for en rekke industrielle anvendelser. Våre motorer er kjent for sin kraft, effektivitet og pålitelighet, og gir den ytelsen din bedrift trenger.

Ikon - Maskindeler

Reservedeler

Vårt utvalg av reservedeler og komponenter sørger for at dine maskiner og utstyr alltid er i topp stand. Fra mindre komponenter til større deler, vi har det du trenger for å holde virksomheten i gang.

Ønsker du mer informasjon?

Er du usikker på hvilket utstyr som egner seg best til ditt prosjekt? Ikke nøl med å kontakte oss for å lære mer om vårt utvalg av maskiner og utstyr. 

Kontakt oss